Mathias Lundkvist | Massör, healer, musiker, livsnjutare

OM MIG

Jag som driver Massage & Livskraft


Jag heter Mathias Lundkvist och har bott i Piteå sedan 2007. Piteås slogan stämde väl, för det var hit jag kom och hittade hem. Jag har alltid haft min omsorg som en drivkraft och använt massage som ett medel för den drivkraften. Skillnaden jag ser hos människor före och efter behandlingar, där de till synes har blivit 10 år yngre, är en svårslagen känsla.

2019 fick jag upp ögonen för Reiki-healing och dess oändliga potential för läkande, både fysiskt och psykiskt. Sedan dess har jag arbetat för att integrera energetiska behandlingar och den klassiska massagen på ett intuitivt sätt.


Förutom att behandla, som är min huvudsyssla, så har jag ynnesten att få kalla mig flöjtist. Jag har spelat tvärflöjt sedan barnsben och jag älskar att ha möjlighet att uttrycka mig genom toner istället för ord. Jag har en Bachelor's och en Master's degree från Piteå Musikhögskola,  och då och då kan du hitta mig spelandes i bl.a. kyrkor runtom i Piteå.

Kundutlåtanden

Mer än bara en massage. Mathias jobbar med problemområden på ett noggrant och holistiskt sätt med fantastiska resultat!

Mathias är en duktig och kunnig massör som ger en skön avslappnande massage. På ett skönt och tryggt sätt löser han olika spänningar och muskelknutar. Hans reiki kunskap ger massagen en extra dimension. Kan varmt rekommendera en behandling med Mathias!

Utmärkt massör med grundliga behandlingar, anpassningsbara efter mina egna behov och önskemål. Löser problem som min kropp inte visste om att den hade!

Parkering på Stadsberget


I nära anslutning hittar du Stadsberget med gott om platser för dig att parkera både bil och cykel.

Nära till hälsa och träning


Med bara ett stenkast från gågatan i Piteå hittar du mig och Korpen. En stor del av fysisk (och mental) hälsa kommer från att kroppen är i rörelse, och i våningen under mig kan du hitta möjligheter för olika typer av träning.