TJÄNSTER

REIKI-HEALING

60 Min              500:-


KLASSISK SVENSK MASSAGE

 30 Min                         450:-

 45 Min                         550:-

60 Min                          650:-

 


REIKI-MASSAGE

60 Min              750:-

Reiki-healing är en form av healing/handpåläggning som urpsrungligen kommer från Japan.

Genom en serie handpositioner inför utövaren mer energi i mottagaren och aktiverar den energi som redan finns.


Reiki tillhör ingen tro/religion, vilket gör att den är tillgänglig för alla. Reiki betyder universell energi.


Detta är en mjuk och effektiv behandling vid smärta, ångest, stress och spänningar. Utöver det stärker reiki kroppens naturliga läkeprocesser.Att tänka på innan behandling: Inget särskilt!

Klassisk massage i olika varianter. Med strykningar, töjningar, akupressur m.m. hjälps musklerna att slappna av. Ökar blodcirkulation och produktionen av må-gott hormon som endorfin och oxytocin. Alla behandlingar utgår ifrån dina behov och önskemål om t.ex. särskilda områden eller djupet av behandlingen.


Massage kan nyttjas av alla! Oavsett vilken fysisk aktivitet du vardagligen har, eller om du har ont någonstans eller inte.

Massage kan med fördel användas i förebyggande syfte.


Att tänka på innan behandling: Ät inte ett stort mål mat precis innan behandlingen. Ta inte massagebehandling på ett område som är inflammerat. Vid andra besvär, rådråga alltid din läkare före behandling.

HOTSTONE MASSAGE

ca 60 Min              850:-


En blandning av klassisk svensk massage och reiki-healing.


Samtidigt som fysiska och mentala spänningar släpper förs ny energi in för att stärka den egna läkeprocessen.


En kraftfull behandling för att rensa systemet från stagnation och blockeringar.

Att tänka på innan behandling: Ät inte ett stort mål mat precis innan behandlingen. Ta inte massagebehandling på ett område som är inflammerat, rådfråga din läkare om du misstänker inflammation.

Hotstone massage är en effektiv behandling mot spänningar. Basalt stenar värms upp till 55-60 grader och används på två sätt. De placeras ut för att ligga och sprida värme, samt används att massera med. Den kombinerade värmen och knådningarna bidrar till en massage som mjukar upp på djupet.


Hotstone massage bör inte nyttjas vid mycket acne, eller om du har en sjukdom som gör att din värmekänslighet inte fungerar normalt.


Att tänka på innan behandling: Ät inte ett stort mål mat precis innan behandlingen. Ta inte massagebehandling på ett område som är inflammerat, rådfråga din läkare om du misstänker inflammation.

Känns det dyrt med massage?


Tänk på att använda ditt friskvårdsbidrag!

Det är många som idag inte nyttjar sitt friskvårdsbodrag, eller ens vet om de har något.

Kolla med din arbetsgivare vad ditt friskvårdsbidrag kan användas till.


Om du inte har något friskvårdsbidrag alls kan det vara läge att vara lite frågvis kring det. Kolla med ditt fack vad som gäller.