PAKET

Köp ett paket med fem av valfri behandling till ett reducerat pris.

Behandlingspaketet är avsett för användning av en person och nyttjas inom 6 månader.

Kan ges i present och köpas med friskvårdsbidraget.

5 Massage 30m

1935:- (ord. pris: 2150)

Ett paket med 30 minutersbehandlingar fungerar bra att använda både i syfte att behandla att mindre område (ex. stela axlar/nacke) eller för att unna sig själv en stunds avslappning och livskvalitet i vardagen.

5 Massage 60m

2790:- (ord. pris: 3100)

5 Massage 90m

3375:- (ord. pris: 3750)

Brukar du få återkommande besvär (ex. "knutar", stela muskler) är det här paketet för dig. Använd 2-3 av behandlingarna med kortare intervall för att bli kvitt problemen och följ upp med resterande behandlingar vid behov.

5 Reiki-healing

2250:- (ord. pris: 2500)

Ett paket med Reikibehandlingar. Behandlingstillfällena bestämmer du själv, men jag rekommenderar jämna intervall (upp till 2 veckor mellan tillfällena) för bästa resultat. Väldigt bra under tider av mycket stress eller under den mörka tiden av året.

Använd det här paketet för maximal avslappning och nedvarvning. Vid 90 minuters massage behandlas hela kroppen, men du kan välja om du vill ha extra fokus på en särskild del.

5 Reiki-massage

3150:- (ord. pris: 3500

Kan verkligen rekommendera detta paket till alla, men i synnerhet dig som vill ha en holistisk behandling på djupet. Kroppens energibehov tillgodoses i kombination med ökat blodflöde från massagen. Dialog kring kost och rörelse kan uppkomma i samband med behandlingarna.